Klubben for lykkelige slutninger er svenske Caroline Säfstrands anden roman udgivet på dansk af forlaget Alpha.

I bogen følger man tre kvinder i hver deres alder og livssituation, men med det til fælles at ingen af dem lever i overensstemmelse med deres sande jeg.


Hver i sær kæmper de med deres identitet. Den unge fysioterapeut Ivy, slås med indædt angst efter en barndom med svigt og fortielser der nær koster hendes lille søn livet. Den midaldrende køkkenassistent Lisbeth, føler sig fanget i sin rolle som mor, mormor og ægtefælle, i en sådan grad, at hun end ikke tør at fortælle sine nærmeste om hendes inderste håb og drømme.

Anklageren og enken, Cecillia der er i fyrrerne, er ordentligheden selv. Altid har hun gjort hvad der forventes af hende, hvad enten det drejer sig om at træde i sin fars fodspor som succesfuld advokat, eller at feje dårligdom ind under gulvtæppet som hendes mor har opdraget hende til, også selvom det kostede ti års uvenskab med hendes egen søster.


Kapitel for kapitel følges hovedpersonerne og de mennesker der binder dem sammen i en fælles udviklingsproces, den dag de træder ind over tærsklen i skriveterapeuten Sams Klubben for lykkelige slutninger.


En livsbekræftende fortælling om at finde hjem efter at være faret vild i livet, og om igen at turde løfte blikket for at se ud over sin egen ensomhed. Om løgne der skaber afstand og sandhed der skaber forståelse. Om at leve i stedet for at overleve og værdsætte det man har mens man har det.