Jeg skriver for at forstå og finde mening

Det er ikke alt hvad livet byder os, der klares med stil. Det er heller ikke alt i vores livshistorie, vi er stolte af. For af og til, bydes vi uventede oplevelser, også nogen, vi helst ville have været foruden. Eventyr og tragedier kan både svække os, og gøre os stærkere. Nogen, vi har tillid til, eller elsker, viser nye sider af sig selv, eller vi finder nye sider i os. Begge dele, kan føre os tættere sammen, men også længere væk.


Jeg ved ikke, hvad man vokser mest af som menneske. Om det er det gode, eller det onde. Men jeg ved, at vi alle har brug for et helle af og til. En tid, hvor vi mærker efter, om vi er på rette vej i vores udvikling, både for egen, men også for vores omgivelsers skyld. Det finder jeg, når jeg skriver.


På disse sider, deler jeg mine historier, med dem der måtte have interesse for det, jeg beskæftiger mig med.

Indholdet vil være blandet, da jeg arbejder både som tv-vært, skribent og reporter, henholdsvis i et Ø samfund og på Sjælland. 


Det man siger, er man selv


Vi har alle ansvar for egen væremåde, og for det, vi siger og gør. Men selv om der er mange virkeligheder, prøver jeg at holde fast i min, så jeg kan være mig, på min måde. Når alt kommer til alt, er jeg jo ikke sat i verden for at være en anden. Derfor tilstræber jeg altid at være den bedste version af mig selv, på ærlig og kærlig vis.


Det er mit håb, at mine skriv giver anledning til både smil og reflektion, for som klummer, artikler og udsendelser viser, er jeg blot et menneske, der ønsker at få det bedste ud af livet ligesom de mennesker der åbner sig for mig, og deler deres historier med mig. Den tillid, forvalter jeg med samme omhu, som jeg selv håber at møde.